Bli medlem

Nya medlemsformen: ’Social-Influencer’!

-På grund av hög efterfrågan från våra medlemmar – har vi valt att utveckla och förnya medlemskapet, och därmed frångår vi tidigare medlemsform helt och hållet – Detta betyder att du numera kan ansöka om vårt exklusiva manager-medlemskap, som vi kallar: Social-Influencer!

Så vad innebär det att vara en Social-Influencer?

Social-Influencer innebär en mängd fördelar gentemot vår tidigare medlemsform. Ökad trygghet, vägledning och fler möjligheter är några av de fördelar du får ta del av som Social-Influencer. Som Social Influencers signar du dessutom ett manager avtal, för att du ska få en ökad trygghet med fler rättigheter i ditt medlemskap.

I avtalet förklaras hur du med fördel slipper krångliga förhandlingar, svåra resultatrapporter och otydliga uppdragsbeskrivningar. Social Influence tar hand om alla förfrågningar och hjälper till med; Kontakt med företag/samarbetspartners – Förhandling – Kampanjplanering – Koordinering – Regler och lagar – Resultatrapportering – Utbetalning av eventuell ersättning, och mycket, mycket mer!

Efter du blivit antagen som Social-Influencer kontaktas du när det finns passande uppdrag inom din nisch. -Men till skillnad från vår tidigare medlemsform, har du som Social-Influencer förtur på alla samarbeten inom din nisch!

Är du vår nästa Social-Influencer? Registrera dig i så fall nedan, så tar en Social Influence-representant kontakt med dig inom kort!

Redan medlem? Inga problem – skicka ett mail till info@socialinfluence.se så hjälper vi dig!

 

Ansök om att bli en av våra Social-Influencers – så kontaktar vi dig!

(Interior, Fashion/Design, Lifestyle, Familylife...)

1. Your Address.
2. Your Phone Number.
(For product-shipments)

1. Within which social media channels are you active?
2. Number of followers (for each of your social media channels)
3. Your target audience (e.g. percentage of women/men, ages, region...)

Terms and Conditions.

Already a member? Log in